bgl
Nové produkty
Zástera - Sex Machine
Cena:
11.90 €
vložiť do košíka Viac info o produkte
Obal na vreckovky
Cena:
6.00 €
vložiť do košíka Viac info o produkte
Novinky mailom

spodok
baner

Ochrana osobných údajov

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu Webko.sk

ECOMP Slovakia, s.r.o.
Košťany nad Turcom 124
038 41 Košťany nad Turcom
Slovenská republika
 
IČO: 44788495
DIČ: 2022826729
IČ-DPH: SK2022826729

Prevádzkovateľ získava osobné údaje pomocou registračného formulára, umiestneného na stránke www.webko.sk

2. Sprostredkovateľ

Kuriérska služba DPD Slovensko
Direct Parcel Distribution SK s.r.o.
Technická 7
821 04 Bratislava
Slovenská Republika
IČO: 35834498
DIČ:2021648739
IČ-DPH:SK2021648739

Prevádzkovateľ poskytuje sprostredkovateľovi osobné údaje zákazníka v rozsahu: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, dobierková suma.

3. Účel spracúvania osobných údajov

Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).

Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.

Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.

Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.webko.sk

Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.

Zasielanie noviniek a akcií na internetovom obchode www.webko.sk, ak o túto službu prejaví zákazník záujem.

4. Zoznam spracúvaných osobných údajov

Fakturačné údaje - meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ

Údaje pre doručenie - meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia

Kontaktné údaje:

Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom, doručenia tovaru kuriérskou službou.

Adresa elektronickej pošty (e-mail) - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky a na ďalšiu komunikáciu so zákazníkom.

Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

 

5. Nutnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.

6. Tretie strany, ktorým budú údaje poskytnuté

Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na samotné doručenie tovaru kuriérskou službou.

7. Zverejnenie údajov

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.

8. Práva a povinnosti dotknutej osoby

Zákazník spoločnosti ECOMP Slovakia, s.r.o. - dotknutá osoba v zmysle zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť pri registrácii konta do internetového obchodu iba úplné a pravdivé údaje.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti, e-mailom, alebo osobnou návštevou v sídle spoločnosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

  • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.
  • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.
  • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Likvidáciu jej osobných údajov
  • Úpravu osobných údajov môže dotknutá osoba realizovať vlastnoručne v položke "konto zákazníka", po prihlásení zákazníka.
  • Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.

bg

Doručenie

Cas dorucenia zasieky
Vo štvrtok
14.12.2017

Čo o nás povedali

Som úplne spokojný s tovarom. Ďakujem za rýchle vybavenie objednávky. Tovar je kvalitný, pekný dizajn a za cenu akú už nenájdete. Zostanem Vaším verným zákazníkom. Ďakujem a prajem Veľa šťastia

5/5 hviezdičiek
Ján, Prešov

Viac názorov najdete tu.

Doporučujeme

Ohýbateľné svetlo na čítanie
  • Ohýbateľné svetlo na čítanie
  • Cena:
    14,00 € (-33%) 9,38 €
    vlozit do kosika info

Kontakty

tel2
0949 49 49 25
line2
mail
info@webko.sk
line4
bg2
Finalista Webko v sutazi Shop roku